Wat wij doen

Eten is een beleving: door te ruiken, te proeven en te zien.

Lamsboutje

Eten is waar je de tijd voor neemt om van te genieten.

De beleving is de smaaksensatie die teweeg gebracht kan worden door de uitgelezen combinatie van het zoetje, zoutje, zuurtje, bittertje en knappertje. Van Versch Catering maakt haar gerechten en hapjes tot een beleving, door voornamelijk de beste (biologische) seizoens- en regioproducten te combineren in smakelijke creaties.

Door gebruik te maken van veelal lokale leveranciers en biologische producten uit onder andere de eigen moestuin, staan kwaliteit en versheid bij Van Versch voorop.

Van Versch heeft geen uitgesproken specialiteit, maar laat zich inspireren door het seizoen, de locatie, de klant en/of het thema. Juist hierin schuilt de kracht waarin liefde, passie en gevoel samenkomen in culinaire creativiteit.

 

Wat wij doen:

Bedrijfsfeesten

Van Versch catering werkt met diverse partijen samen om een compleet bedrijfsfeest op uw locatie of op de locatie van één van onze partners te geven. Wij werken hierin intensief samen met onder andere Chaos Producties. Wij verzorgen niet alleen het eten en drinken, maar kunnen dit aanvullen met onderdelen zoals escaperoom, een interactieve rondvaart, locatietheater of acteurs die een thema extra invulling geven.

Het doel is om een compleet op uw bedrijf en wensen afgestemd feest te organiseren.

Trouwfeesten en ander soort evenementen op locatie

Een trouwfeest in de achtertuin of op een erf. Een bruiloft in het bos of in de duinen? Een ander feest op een “onmogelijke” locatie? Van Versch Catering maakt dit mogelijk door de complete keuken, tafels en stoelen te verplaatsen naar de locatie en zorgt voor de nodige vergunning die hiervoor nodig zijn. Wij vinden deze “extreme” locaties eerder een uitdaging dan een belemmering. Deze feesten kunnen aangevuld worden met acteurs om het compleet te maken.

Workshops fingerfood op (thuis) locatie

Walking dinner is in opkomst. Een diner en feest geven, zonder allemaal aan lange tafels te zitten , maar informeel staand of zittend, met een keur aan hapjes die bij elkaar een complete maaltijd vormen. Altijd al die hapjes willen maken, waardoor het lijkt alsof er een sterrenchef in de keuken staat? Wij geven u de vaardigheden, recepten en ideeën die hier voor nodig zijn.

Kinderkookworkshops 

In samenwerking met een locatie in Alkmaar  geven wij kinderkookworkshops die verder gaan dan alleen een eitje koken. Uw kinderen kunnen na deze workshops de regie in uw keuken overnemen en een complete maaltijd voorschotelen.

Festivals 

Van Versch Catering doet ook aan festival catering en staat op diverse festivals in en rondom Noord Holland. Onze producten zijn éénvoudig, smaakvol én.. Versch! Afhankelijk van het festival hebben wij een drietal hoofdgerechten.

De Vantostic, tosti’s met brood van Bakkerij Koning, mozzarella, verse pesto,  sambal, ui, tomaat en salami. Uiteraard hebben wij ook andere varianten.

Pulled Pork, zacht gegaarde en zelf gerookte “procureur” geserveerd met homemade cowlslaw, een broodje en Wim’s famous en huisgemaakte BBQ’sauce.

Onze versie van de Big Kahuna burger, met lams/rund gehakt, ananas, bacon, gegrilde uien, cheddar en onze huisgemaakt speciale burger sauzen.

Bent u benieuwd wat Van Versch voor u kan betekenen? Neem dan contact op.